Quatrac-5 al 20 jaar de 4-Seizoenenexpert

Deze Quatrac-5 is een perfecte band die onder alle weersomstandigheden presteert. Dit gaat dan ook niet ten koste van de veiligheid en stuurprecisie.

Kenmerken van deze All Seasonband

Deze Quatrac-5 heeft uitstekende rij- en remprestaties op natte wegen. Dit komt door het profielontwerp wat gericht is op efficiënte waterafvoer.

Ook in de sneeuw heeft deze band zeer goede rij- en remprestaties. Dit komt door de binnenzijde van het loopvlak wat ontworpen is voor goede winterprestaties.

Verder heeft deze band geoptimaliseerde stabiliteit, is acceleratie in de sneeuw heel goed voor uitstekende rijprestaties. Dit komt door de V-vormige groeven in het midden van het loopvlak, en de asymmetrische buitenste lengtegroef.

Technische Specificaties

Er zijn van de Vredestein Quatrac-5 129 verschillende maten leverbaar. Er zijn banden vanaf 13 inch t/m 20 inch.

Verder ook het hoge segment voor snelheidscoderingen wordt voorzien. Er zijn banden die snelheidscodering Y hebben wat een topsnelheid van 300 km/u maximaal mogelijk maakt.

Testresultaten

Deze band is getest door Autobild in juli 2016. De band is gemonteerd op een VW Golf en is “Testsieger 2015” en “Testsieger 2016”.

Assortiment Bandensupermarkt.nl

Het complete assortiment van Vredestein Quatrac-5 All Seasonbanden is hieronder de link naar de maten per inch.

13 inch banden klik hier.
14 inch banden klik hier.
15 inch banden klik hier.
16 inch banden klik hier.
17 inch banden klik hier.
18 inch banden klik hier.
19 inch banden klik hier.
20 inch banden klik hier.

Comtrac-2 All Season

Speciaal voor Bestelwagens zijn er ook All Seasonbanden beschikbaar bij Vredestein. Hier is inmiddels al de tweede versie van namelijk de Comtrac-2 All Season.

Kenmerken van deze All Seasonband

De Comtrac-2 All Season heeft  zeer goede comforteigenschappen en een hoge mate van veiligheid. Dit is tijdens het rijden met zware belasting onder alle weersomstandigheden.

Deze banden hebben een 11.7 meter kortere remafstand op nat wegdek bij 80 km/uur. Dit is mede door de bredere langsgroeven en open groeven in de schouder.

Comtrac-2 All Seasonbanden hebben een 10% betere stabiliteit bij zware belading. Mede door een nieuw contructieconcept voor een hogere stijfheid van de band.

Ook heeft deze band een 5% betere rolweerstand, door een ander silica loopvlakmengsel voor minder energieverlies.

Van de Bestelwagenbanden zijn  in 14 maten verkrijgbaar.

Alle Comtrac-2 All Seasonbestelwagenbanden klik hier.