fbpx

AEZ Steam Graphite

Multispaak, een multitalent voor een visuele upgrade.
AEZ Steam Graphite en tijdloos design, afgestemd op moderne voertuigen. Deze schitterende front-polished velg biedt veel toepassingsmogelijkheden in maar liefst 11 maten. Van Alfa Romeo tot Volvo.

Made in Germany, ECE gecertificeerd en met een klassiek ontwerp dat perfect past bij moderne auto’s. Dat is de beste manier om de AEZ Steam te omschrijven. Met de elegante, trendy kleur mat grafiet onderscheidt de ogenschijnlijk klassieke multispaak velg zich duidelijk van de uniformiteit van in massa geproduceerde aluminium velgen. 15 edgy spaken combineren elegantie en een sportief design. Een gebalanceerd en proportioneel gegradueerd middengebied geeft het wiel karakter, met als visuele verfijning de 5 decoratieve boringen tussen de boutgaten.

AEZ Steam Graphite Maten en gegevens

Kleur: Graphite Matt
Draagvermogen: 705/810 kg

Steek

5×100 ET51

5×112 ET40, 48, 51, 52

5×114.3 ET48

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 70 reviews.