fbpx

AEZ Crest

Tijdloos design in een modern jasje.
Zelfs het fameuze cross spoke design heeft af en toe een restyling nodig om mee te gaan in de tijd. De verzonken vijfhoek in het midden zorgt voor een compacter en delicater ontwerp van de het dubbele kruisspaak ontwerp. Voor veel auto’s in het premiumsegment zijn ABE-certificeringen beschikbaar.
De cross spoke is al geruime tijd een ongekend populair design.  AEZ heeft met de AEZ Crest een icoon in dit segment gecreëerd. Het tijdloze kruisspaakdesign is op doortastende wijze doorontwikkeld en verbeterd. Het ontwerpteam van AEZ heeft zich gericht op een compacter en fijner ontwerp van de dubbele kruisspaak met veel subtiele details. De Crest oogt daardoor sportiever en agressiever. Het centrum wordt nu gedomineerd door een verzonken vijfhoek, die zich duidelijk onderscheidt van de monotone lichtmetalen velgen die op de markt verkrijgbaar zijn.

AEZ Crest Maten en gegevens

Kleur: High Gloss
Draagvermogen: 670/730 kg

Steek

5×114.3 ET45

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 70 reviews.