Betaling van bestellingen

Bij Bandensupermarkt.nl kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • KBC/CBC (België)
  • Klarna achteraf betalen (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk)
  • Klarna Betaal nu. (Nederland, België, Oostenrijk, Finland, Duitsland)
  • Klarna Betaal in 3 delen (Nederland, Oostenrijk, Finland, Duitsland)

Nieuwe betaalmethoden:

Om de orders snel te kunnen verwerken is er de mogelijkheid om online af te rekenen (Ideal, Bancontact en KBC/CBC). Bestellingen worden hierdoor sneller verwerkt, en kunnen hierdoor nog dezelfde dag verzonden worden. Als je kiest voor bankoverschrijving wordt de order pas verwerkt als het geld is bijgeschreven op de bankrekening van Bandensupermarkt (NL46 RABO 0330 1366 90). De BIC Code is RABONL2U. Het risico kan dan zijn dat er tussen bestellen en bijschrijving een dag of meer verwerkingstijd zit. Is de voorraad beperkt dan kan de voorraad op zijn op het moment dat wij de order verwerken.

Nieuw bij Bandensupermarkt is achteraf betalen via Klarna. Nu m.i.v. 14 juli 2020 ook voor België beschikbaar.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Jij shopt online en bepaalt hoe je betaalt.

Het is niet mogelijk om de  banden bij een montagepunt af te rekenen.

Welke betaalmethode je ook kiest het is altijd veilig en vertrouwd.

 
iDEAL
Klarna

Verzending van bestellingen

Nadat de betaling is ontvangen worden de bestellingen verzonden. Orders waarvan de betaling en de bevestiging voor 14.30 uur binnen zijn worden dezelfde dag verwerkt en verzendklaar gemaakt. De levering is binnen 24-48 uur. Bestellingen worden geleverd via DPD, die vaak al de volgende werkdag uitleveren.

Wisselseizoen: Let op!!, Gedurende de wisselseizoenen kan de levering vertraging oplopen vanwege drukte extra bij DPD. Hou hier rekening mee. De wisselseizoenen zijn de maanden maart  & april, de tweede is oktober en november.

Verzending is gratis vanaf 1 band in Nederland. Voor de Waddeneilanden is er een toeslag van €20,00 per pakket.

 

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38