fbpx

AEZ Panama High Gloss

Stijlvol en oersterk, speciaal voor premium SUV’s.
De AEZ Panama High Gloss in hoogglans zilver is speciaal ontwikkeld voor SUV’s in het premiumsegment zoals de Porsche Cayenne en Macan, de GLE Coupé van Mercedes en de BMW X3 tot X6. Dit robuuste cross spoke model heeft een draagvermogen tot 1.025 kg. ECE certificering zorgt voor een zorgeloze passing, identiek aan de originele wielen.

De velg is beschikbaar voor voertuigen in het SUV-premiumsegment, zoals de nieuwe Porsche Cayenne, Porsche Macan, de GLE Coupé van Mercedes en de BMW-modellen X3 tot X6. De meeste van de genoemde voertuigen hebben een ECE-homologatie wat betekent dat de wielen 100% overeenkomen met de specificaties van de fabrikant. Uiteraard mag de nieuwe Audi Q7 niet ontbreken in het aanbod en naast de eveneens nieuwe VW Touareg is de AEZ Panama ook perfect geschikt voor de Discovery, Discovery Sport en de Evoque van Range Rover. Een breed scala aan offsets van 19 tot 64, in combinatie met een concaaf SUV-velgdesign, vormen de basis voor tal van toepassingen. In de kleurvariant hoogglans zilver oogt de lichtmetalen velg extra sterk, in de variant gunmetal gepolijst is hij sportief en elegant.

AEZ Panama High Gloss Maten en gegevens

Kleur: High Gloss
Draagvermogen: 1025 kg

Steek

5×108 ET50.5

5×112 ET32

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.