fbpx

AEZ Aruba Dark

Elegant rijplezier voor sportieve rijders.
AEZ Aruba Dark is een nieuw V-spaak design, perfect passend bij Audi en VW. Breed toepassingsbereik waaronder ook ECE en ABE gecertificeerde toepassingsmogelijkheden.

AEZ heeft speciaal voor middenklassers een nieuwe, ECE gecertificeerde lichtmetalen velg in het assortiment. De multispaaks Aruba met V-spaakdesign toont driedimensionaliteit en variatie met verschillende designelementen. Technisch en visueel afgestemd op de middenklasse en hogere middenklasse van de Audi- en Volkswagen groep. Leverbaar vanaf 18″ tot en met een indrukwekkende 21″.

AEZ Aruba Dark Maten en gegevens

Kleur: Gunmetal Polished
Draagvermogen: 800 kg

Steek

5×108 ET40

5×112 ET26, 31, 35, 39, 40

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 70 reviews.