fbpx

Opzoek naar een montagepartner?

Wil je autobanden bestellen, maar heb je geen idee hoe je deze banden moet monteren? Één van onze montagepartners kan je helpen met het monteren van de autobanden. Meer dan 100 montagepartners door heel Nederland zijn aangesloten bij de Bandensupermarkt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kies op de provincie onderaan de pagina om je montagepartner te vinden.

Bij het bestellen van banden kom je bij de laatste stap waar je je Naam, Adres en Woonplaats moet invullen. Hier staat aan de rechtse kant van het scherm de mogelijkheid om banden naar een alternatief adres te sturen. Ook hier staan alle montagepartners op volgorde van postcode gesorteerd.

Montagepartner worden?

Wij zijn op zoek naar bedrijven die als montagepartner willen toegevoegd worden op onze site. Hiervoor is het Formulier Montagepartner waar aal bedrijfsinformatie wordt gevraagd. U moet dan denken aan tot welke inch-maat u kunt monteren. Wat kost monteren en balanceren. Is er een mogelijkheid tot uitlijnen van auto’s. Doet u ook APK en onderhoud. Kortom alles wat uw bedrijf te bieden heeft wordt op onze site weergegeven.

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 71 reviews.