Budget Bandenmerken

Hieronder de Qualitymerken die Bandensupermarkt verkoopt in 2023.

Budget Bandenmerken

Alle bandenmerken kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdgroepen. Allereerst Premium merken , dan Quality merken en als laatste de Budget merken.

Budgetmerken:

Apollo
Atlas
Barum
Debica
EcoVision
Falken
Fortuna
General
Gislaved
Imperial
Laufenn
Matador
Minerva
Nankang
Ovation
Royal black
Sava
Superia
Tristar
Windforce

Verschillen:

De verschillen tussen de drie groepen kunne best behoorlijk zijn. In prijs zal het verschil tussen Premium en Quality tussen de 25 en 30% bedragen, tussen Premium en Budget ook weer 25 tot 30% prijsverschil. De premiummerken hebben vaak OE-montage op nieuwe auto’s. Iemand die veel kilometers maakt en financieel niet hoeft op te letten zal dan ook vaak Premium kwaliteit kiezen. Iemand met een lager budget of weinig kilometers kiest dan voor Quality of Budgetkwaliteit. Ook de leeftijd telt mee bij de keuze. Verder zijn er merken zoals GT-Radial wat erg sterk is met banden voor Caravan’s e Trailers. Dit merk is dus te verkiezen boven andere merken gezien de ervaring en altijd een actuele DOT-code van de banden.

Zo zijn er voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s, 4×4/Jeep en Campers allemaal specifieke banden nodig. Niet alle merken maken deze banden. Dus ook hier valt er weer een selectie te maken. Belangrijkste is dat je kiest wat nodig is voor jouw voertuig ongeacht prijs of merk. De banden zijn zeer belangrijk voor je veiligheid en daar mag je niet op bezuinigen, je kunt wel proberen rekening te houden met je budget.

Verder is er nog informatie beschikbaar over de verschillen tussen de vier seizoenen. Dat zijn ZomerbandenWinterbanden en AllSeasonbanden.

Ook is er nu de mogelijkheid om via automerk en model banden te zoeken. Via deze pagina vind je alle bandenmaten die voor alle auto’s gemaakt zijn.

Autobanden koop je makkelijk, snel en uiterst voordelig bij Bandensupermarkt. Wij zijn onafhankelijk, en kunnen je dus een eerlijk advies geven.

Verder komen wij uit de branche en weten waar we het over hebben. Sinds 1996 zijn we actief in de wereld van de autobandengrossiers. Door bij enkele grote grossiers de inkoop en verkoop actief te hebben gedaan zijn er voor ons geen geheimen meer. Wij weten hoe banden ruiken en voelen.

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38