fbpx

DOTZ Modular Zilver

Exclusief voor de VW Amarok

DOTZ Modular Zilver

Exclusief voor de VW Amarok

In de Inuit-mythologie betekent het woord “Amaruq” zoiets als “gigantische wolf”. Een naam die past bij de Volkswagen pick-up die er naar vernoemd is. De VW Amarok domineert de weg als een jager en zijn thuishaven in Wolfsburg maakt hem figuurlijk tot een reus onder de wolven. Bij die status horen uiteraard de juiste velgen: DOTZ Survival biedt de stalen velg “DOTZ Modular“ in de maat 7×16 inch aan, speciaal voor het zware werk en exclusief voor de VW Amarok.

DOTZ Modular Zilver Maten en gegevens

Kleur: zilver

Steek

5×120 ET30

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 49 reviews.