fbpx

AllSeasonbanden, wat zijn dat eigenlijk?

All-Seasonbanden zijn het hele jaar door te gebruiken. Dit is waar ze voor gemaakt worden, het gebruik in alle seizoenen. Het voordeel is dat u niet meer hoeft te wisselen in voor- en najaar. All-Seasonbanden presteren onder alle weersomstandigheden goed. Zowel op droog als nat wegdek presteren ze goed, maar ook op besneeuwd wegdek staan ze hun mannetje. Bandensupermarkt.nl heeft een ruim aanbod aan All-seasonbanden die heel gemakkelijk via de webshop te bestellen zijn. Daarbij zijn we vaak nog veel goedkoper als andere aanbieders. Ook nog de gratis verzending wat de keuze voor Bandensupermarkt nog makkelijker maakt.

We hebben All-Seasonbanden van alle Premium merken zoals, MichelinContinentalPirelli en Goodyear. Maar ook het Quality segment met merken als KleberToyo en Vredestein hebben we voldoende. Als het om de prijs gaat hebben zelfs ook nog volop keus in AllSeasonbanden met enkele Budgetmerken te weten Atlas en Minerva. Dit zijn banden voor budgetprijzen maar met uitstekende kwaliteit.

Temperatuur ><7 graden Celsius

Wanneer de temperatuur onder of boven de 7 graden uitkomt, wordt het tijd om te gaan wisselen van zomer- naar winterbanden. Met All-Seasonbanden is dit overbodig omdat ze zijn gemaakt om het hele jaar te presteren. Ze zijn veiliger als zomerbanden in de winter, doordat de stuurprecisie goed blijft, het remmen op sneeuw veel beter gaat. Ook hebben deze banden een betere weerstand tegen aquaplaning.

De juiste All-Seasonband biedt veiligheid en controle, zelfs onder winterse weersomstandigheden. Vaak hebben ze een profiel met veel profielblokken en lamellen. Dit zorgt voor betere trekkracht en remmen op sneeuw en ijs.

De wettelijk minimale profieldiepte van 1.6 mm, kan worden gemeten door een muntstuk van 1 Euro in de groeven van het profiel te plaatsen. Als de gouden rand zichtbaar is, dan is de profieldiepte onvoldoende. Het advies is echter om bij een profieldiepte van 3 mm de banden te laten vervangen. Banden hebben dan al minder grip op de weg, een langere remweg en de kans op aquaplaning wordt stukken groter.

Bestel voordelig autobanden, kijk naar de maat en maak uw keuze

Om de juiste All-seasonbanden te bestellen dient u eerst de maat te vinden. Die staat op de zijwand van de band. Achter de maat staan ook nog aanduidingen over draagvermogen en het snelheidssymbool. Dit is om belangrijk om ook te noteren, hierdoor besteld u de juiste banden. Als al deze gegevens worden ingevoerd krijgt u precies te zien welke mogelijkheden er voor uw auto zijn. Van Premium banden tot Budgetbanden.

Voor een uitleg over bandenmaten kunt u naar de volgende pagina gaan, waarop alle informatie over bandenmaat, draagvermogen en snelheidscodering staat. Zo kunt u geen fouten maken bij het bestellen.

Bandensupermarkt.nl heeft 1.5 miljoen banden op voorraad, zodat u uw nieuwe banden binnen 24 tot 48 uur in huis hebt. Bovendien heeft u 14 dagen retourrecht. Neem snel een kijkje in de online shop van Bandensupermarkt.nl en kies voor het voordeel en de veiligheid van nieuwe banden voor de winter. Naast het kopen van All-Seasonbanden , kunt u  bij Bandensupermarkt.nl ook terecht voor Zomerbanden en Winterbanden.

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 62 reviews.