fbpx

Over ons

Bandensupermarkt is dé webshop waar je autobanden kunt kopen. Autobanden voor personenwagens, bestelwagens, campers en caravan’s.

Wij leveren banden van alle bekende bandenfabrikanten. Het zijn de Premium-merken, maar ook de Quality-merken en enkele Budget-merken.
De merken die we leveren zijn kwalitatief allemaal goed en we kunnen ook achter de goedkopere banden staan.

In onze webshop staan alle banden die op dat moment beschikbaar zijn. Staat je band er niet bij in onze voorraad dan kunnen we deze misschien toch leveren. Neem dan contact met ons op en we kijken wat er verder mogelijk is. We gaan dan buiten ons eigen magazijn kijken of we de band kunnen regelen. Nee verkopen doen we bijna nooit omdat we via vele kanalen aan banden kunnen komen. Maak gebruik van ons bandennetwerk.

Noord Zweden met Gislaved

Paul Zweden

Gislaved EuroFrost 5 testen

Sevilla met TOYO Tires

Alhambra Toyo Tires 2011

Circuit Vallelunga met Vredestein

Paul Rome

Paul Hoven, oprichter van Bandensupermarkt

Waarom bij ons kopen?

Achter Bandensupermarkt staan specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de banden-branche. De specialisten van Bandensupermarkt hebben in die 25 jaar ervaring opgedaan bij diverse bandengroothandels door heel Nederland en kennen de markt als geen ander. Door een groot aantal van onze contacten kopen wij vaak zeer gunstig in, hebben we contact met alle bandenfabrikanten en weten welke nieuwe type banden binnenkort op de markt verschijnen. Ook kunnen we een zeer gedegen advies geven over welke banden op je auto gemonteerd mogen worden. Hierboven een paar foto’s van Paul Hoven, de oprichter van Bandensupermarkt. Deze foto’s zijn genomen in Rome tijdens het testen van nieuwe Vredestein banden, in Sevilla met Toyo Tires en in Noord-Zweden met Gislaved. Zo is hij al op veel plaatsen in Europa geweest met diverse fabrikanten tijdens de introductie van nieuwe banden.

Dit is waarom Bandensupermarkt beter is dan veel andere bandenaanbieders die alleen maar banden proberen te verkopen tegen een lage prijs. Banden verkopen is een vak wat je niet zomaar even doet. Dit kost jaren aan praktijkervaring, zelf banden vastpakken, banden ruiken en zwarte handen krijgen.

Veel garagebedrijven en bandenservicebedrijven maken ook gebruik van de kennis die wij bij Bandensupermarkt hebben, waarom jij niet? Neem een kijkje in onze webshop of neem vrijblijvend contact.

Welke merken verkoopt Bandensupermarkt?

De Premium-merken zijn de bekende zoals BridgestoneContinentalDunlop, GoodyearHankookMichelinPirelli en Yokohama.

Quality-merken zijn BFGoodrichFirestoneFulda, GT-Radial, Kleber, Uniroyal en Vredestein.

Dan nog enkele Budget-merken zoals Atlas, Imperial, Minerva, Roadstone en Wanli.

Kortom voor ieder budget zijn er banden beschikbaar.

Merken die we ook kunnen leveren zijn: BarumCooperDebicaFalkenKumhoMatadorNankangNexenNokianSAVATOYO en Yokohama.
De meeste merken hebben naast zomerbanden ook winter- en allseasonbanden beschikbaar.

Hoe zijn de prijzen van Bandensupermarkt?

Wij werken met dagprijzen omdat we de markt dagelijks volgen. Daarom ben je zeker van een scherpe prijs.

Er zijn zoveel aanbieders die verschillende prijzen hanteren. Dit proberen we zo goed als mogelijk te volgen en hierop onze prijzen aan te passen.

Het voordeel van Bandensupermarkt is dat wij prijzen tonen waarvoor jij de banden bezorgd krijgt. Er komen dus geen kosten of belastingen meer bij.
In onze prijzen zit het transport, de BTW en ook de Afvalbeheersbijdrage.

Snelste antwoord krijg je via de chat, rechtsonder het scherm

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.