ALCAR STAHLRAD

Stalen wielen in Zwitserse topkwaliteit

In de fabriek van ALCAR RUOTE SA in het Italiaans sprekende deel van Zwitserland kunnen meer dan 2 miljoen stalen wielen per jaar worden geproduceerd. Ongeveer 110 medewerkers zorgen ervoor dat jaarlijks zo’n18.000 ton hoogwaardig kwaliteitsstaal wordt omgezet in originele kwaliteitsproducten. Naast de hoogste kwaliteit kenmerken ALCAR stalen wielen zich door een snelle levertijd.

Stalen velgen zijn een goedkoper alternatief voor Lichtmetalen velgen. Voor mensen die graag voordelig een extra set velgen met winterbanden willen kopen hebben we een aantal stalen velgen voor speciale nettoprijzen.

Dit zijn allemaal veel verkochte modellen bij de fabrikant. De Top 10 van wat zij verkopen. Natuurlijk zijn er nog vele andere velgen leverbaar. Voor andere auto’s kun je via de velgenwebshop zoeken naar je auto en zo de juiste velg vinden.

De afbeelding is puur ter illustratie, velgen kunnen verschillende kleuren en vorm hebben afhankelijk van de auto.

Overige toepassingen

Verder staan op deze pagina de overige toepassingen die door Alcar op de markt gebracht worden.

Denk hierbij aan de nieuwe groep Hybridrad velgen, het goedkopere alternatief voor Lichtmetaal. Als derde groep is er natuurlijk ook nog een klein, maar belangrijk deel velgen voor Caravan & aanhangwagens. Velgen met een verhoogd draagvermogen.