Continental bestaat 150 jaar

Gratis winterpakketten of win een rijvaardigheidscursus

Continental bestaat 150 jaar

Continental bestaat 150 jaar en dat willen we vieren! Daarom geven we 500 winterpakketten cadeau in Nederland. In zo’n pakket vind je een fleecedeken en ijskrabber, spullen die deze winter zeker van pas komen. Daarnaast kan je ook een rijvaardigheidscursus winnen!

Als pionier in verkeersveiligheid stellen we onszelf een ambitieus doel: een wereld zonder verkeersongevallen en verkeersslachtoffers. Om onze ‘Vision Zero’ te kunnen realiseren, raden we dan ook iedereen aan om een rijvaardigheidscursus te volgen. Ervaren rijinstructeurs geven je tips en tricks over defensief rijden, rijden op nat wegdek en hoe je moet reageren in moeilijke omstandigheden.

Continental bestaat 150 jaar

Geschiedenis 150 jaar Continental

Continental bestaat 150 jaar en al 150 jaar investeren we in innovatie en vooruitgang en dat zullen we ook blijven doen in de toekomst. Stilstaan is voor ons geen optie. Het begon allemaal in 1871 in het Duitse Hannover. Onze hoofdfabriek produceerde onder meer stoffen met rubberlaag voor regenjassen, warmwaterflessen en banden voor fietsen en koetsen. Bij het begin van de twintigste eeuw kozen we voor een compleet nieuwe productiefocus die zeer succesvol is gebleken: autobanden. Doorheen de jaren zijn we gegroeid, gingen we internationaal en braken we zelfs verschillende records. We willen mobiliteit veiliger én milieuvriendelijker en om dat te realiseren, gebruiken we unieke technologieën. Voor ons gaat het verder dan enkel banden: van elektronische mobiliteit tot autonome en geautomatiseerde wagens. Ook vandaag blijven we onderzoek uitvoeren en werken we hard aan de mobiliteitsoplossingen van morgen.

rijvaardigheidscursus
veiligheidspakket
Winterpakket

Hoe doe je mee?

  • Koop tussen 15 oktober en 30 november 2021 minstens 2 Continental zomer, allseason of winterbanden
  • Koop jouw banden bij een verdeler in Nederland
  • Laad vervolgens jouw factuur in onderstaand formulier op vóór 10 december 2021.
  • Als jouw aanvraag is goedgekeurd, ontvang je binnen de 14 dagen een “150 jaar Continental winterpakket”.*
  • Als je ook de wedstrijdvraag en schiftingsvraag in het formulier beantwoordt, maak je bovendien kans om een rijvaardigheidscursus te winnen. De 25 personen die de wedstrijdvraag correct beantwoorden én het dichtst bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag zitten, zullen een digitale waardebon ontvangen voor een rijvaardigheidscursus. (intensive rijtraining Lelystad)**

*Opgelet, enkel de eerste 500 personen die zich geldig registreren zullen een winterpakket ontvangen en maken kans op een gratis rijvaardigheidscursus. Je kan de status van de registraties bovenaan het wedstrijdformulier opvolgen.

**Tot 10/12/2021 kunnen consumenten hun factuur opladen en dus meespelen. Na 10/12/2021 worden de 25 winnaars van de rijvaardigheidscursus bekendgemaakt en gecontacteerd. Dit zal max. 10 dagen in beslag nemen.