fbpx

Kalahari Black

8-spaaks off-road velg met een extreem hoog draagvermogen!

Met het hoge draagvermogen van 1150 kilogram per wiel is de DOTZ Kalahari black niet alleen geschikt voor terreinwagens maar ook voor campers. De kleurvarianten matzwart en zwart/front-polished geven het ontwerp van het wiel net dat beetje extra. Door de vele 5 en 6-gaats toepassingen en de afmetingen van 7×16 tot 8×18 inch, is de perfecte fitment voor elke offroader onder handbereik.

DOTZ Kalahari Black

DOTZ Kalahari Black Maten en gegevens

Kleur: Black Matt
Draagvermogen: 1150 kg

Steek

6×139.7 ET24, 30

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 40 reviews.