fbpx

Sepang blaze

Exclusiviteit in het DOTZ assortiment. Turbo-mesh look in high gloss polished

Voor het eerst in de geschiedenis van DOTZ presenteert de Duitse wielenfabrikant niet alleen een extravert nieuw velgdesign in de turbo-mesh look, maar laat het met de DOTZ Sepang blaze ook zien wat er momenteel mogelijk is op het gebied van laktechnologie. Voor de perfecte sportieve uitstraling van voertuigen uit de compacte klasse zoals VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 en Hyundai i30. Alleen verkrijgbaar in de afmeting 8×19 inch.

DOTZ Sepang blaze

DOTZ Sepang Blaze Maten en gegevens

Kleur: High Gloss/ Polished
Draagvermogen: 630-670 kg

Steek

5×108 ET45

5×112 ET45

5×114.3 ET45

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 40 reviews.