fbpx

DOTZ Misano grey Logo

Het concave, edgy cross spoke design verlegt de grenzen

De DOTZ Misano Grey is oorspronkelijk ontwikkeld voor de DOTZ DD2.JZ projectauto. Een concave design en een open spaakontwerp vormden de basis van de designwensen. Het resultaat dat van de tekentafel kwam heeft niet alleen geleid tot een conceptversie voor de demo auto maar ook tot een productieversie. Het design was simpelweg te mooi om niet te delen, was het oordeel.

De Misano beschikt over ABE-certificering voor een grote groep automodellen, zoals bijvoorbeeld de Audi A3 tot A5, de BMW 1-serie tot 5-serie, de nieuwe Mercedes A-Klasse en ook de populaire VW Golf.

DOTZ Misano grey

DOTZ Misano Grey Maten en gegevens

Kleur: Gunmetal
Draagvermogen: 670-740 kg

Steek

5×108 ET48

5×112 ET40, 48

5×114.3 ET48

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 40 reviews.