fbpx

AEZ North Dark

Moderne dubbelspaak met trendy spaakdesign
De AEZ North Dark beschikt over vele ECE- en ABE gecertificeerde toepassingen en sluit qua vormgeving perfect aan op de modellen van Volvo.

De AEZ North is speciaal ontwikkeld voor Volvo rijders en is voorzien van ECE certificering in 18″ voor een zorgeloze plug & play passing. Omdat de AEZ North speciaal voor Volvo modellen is ontwikkeld kunnen ook de originele montagebouten/moeren en de originele naafdoppen met het Volvo logo gebruikt worden. Een uitstekend alternatief voor de vaak veel duurdere originele velgen en bij AEZ weet je: De kwaliteit is top!

De AEZ North high gloss is beschikbaar van 18 inch tot en met 21 inch voor o.a. de XC60, XC40, V90 Cross Country, V60 en V40 als ook de Volvo S90 en S60 luxury.

AEZ North dark

AEZ North Dark Maten en gegevens

Kleur: Gunmetal/ Polished
Draagvermogen: 700/710 kg

Steek

5×108 ET50.5,

5×112 ET48

Winterprogramma 2022/2023

Hieronder het overzicht van de wielen die dit najaar in een Winteractie zitten.

Al deze velgen hebben een extra korting bovenop de normale prijs. De velgen in de categorie “Best Price” hebben allemaal dezelfde prijs per inchmaat.

De velgen die hier afgebeeld zijn allemaal voorzien van een SRC-coating. Deze coating biedt een hoge beschermingsfactor tegen schadelijke invloeden van strooizout en UV straling.

Winterwielen 2022/2023

QR code

Door de QR code hieronder te scannen krijg je toegang tot de zoekmachine waarmee makkelijk en snel velgen te vinden zijn. Dit kan door invoeren van je kenteken en dan krijg je alle mogelijke modellen te zien. Je kunt diverse filters invoeren om een selectie te maken. Ook de bijbehorende bandenmaten en sensoren worden weergegeven. Fouten maken kan bijna niet meer.

QR-code

Voor meer informatie mail naar info@bandensupermarkt.nl

Of bel naar 06 - 38 40 30 38

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 40 reviews.