Pirelli Specialisten

Voor alle Pirelli Autobanden is dit het beste adres,
Grootste voorraad van de Benelux,
Goede prijzen, Gratis levering,
Veilig betalen en eventueel achteraf via Klarna,
Deskundig & Gratis advies indien nodig,
Meer dan 25 jaar bandenervaring

Pirelli topkwaliteit uit Italië

Wij zijn al vele jaren actief met het Premium bandenmerk Pirelli, en zijn daarom de Pirelli Specialisten uit de Benelux.

Door onze jarenlange praktijkervaring kennen we de vele verschillende profielen, weten we waar we het beste en gunstigste deze topbanden kunnen kopen.

Premium bandenmerk Pirelli uit Italië

Probeer deze topbanden

Om achter de kwaliteit van Pirelli banden te komen is er maar één ding wat je moet en kunt doen, probeer ze zelf uit en koop bij de Pirelli Specialisten.

Niet voor niets rijden alle Formule-1 rijders met dit top-product. Maar ook voor jouw bolide zijn er geschikte banden. Pirelli heeft een heel groot matenpakket voor alle verschillende automobielen, van personenwagen en bestelwagen tot SUV en Jeep. Je pakt niet mis. Ook de autofabrikanten weten Pirelli steeds meer te vinden met veel speciale modellen die af fabriek op auto’s worden gemonteerd. Denk hierbij aan Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborgini, Maserati, McLaren, Mercedes, Porsche, en Volvo hebben banden met speciale coderingen voor ieder automerk.

Twee webshops

We werken met twee webshops waar ook verschillende voorraad en prijzen staan. Dit komt doordat we bij Bandensupermarkt voorraad kort bij hebben die snel leverbaar is. Hier hebben we extra veel van deze banden op voorraad, op dit moment 1822 verschillende modellen. Hiervan zijn 1001 Zomerbanden, 596 Winterbanden en 225 AllSeasonbanden. Ook hebben we vaak gunstig banden met een oudere DOT, of DEMO-banden wat de prijs heel interessant maakt.

De tweede webshop hebben we recent geopend. Dat is de AutoMaterialenSupermarkt. Hier hebben we vele onderdelen en accessoires zoals armsteunen, verlichting, beurtsets en wieldoppen staan. Maar een heel belangrijk onderdeel is autobanden en velgen. Deze voorraad kan door heel Europa liggen omdat we hier verschillende magazijnen aan hebben gekoppeld om zo min mogelijk nee te verkopen. De levertijd staat ruim aangegeven maar vaak zijn de banden al met 1 á 2 werkdagen beschikbaar. Zoek je stalen velgen of lichtmetalen velgen dan ben je hier ook aan het juiste adres. Alleen maar topkwaliteit tegen scherpe prijzen, met een makkelijk configurator zodat je meteen je keuze onder je eigen auto kunt zien.

Hierdoor kunnen we ons met recht Pirelli Specialisten noemen omdat we de banden uit heel Europa beschikbaar hebben. Klik hieronder op de banden die je zoekt door op het juiste seizoen te klikken. Je komt dan op een overzicht-pagina met alle profielen die Pirelli maakt voor dat seizoen. Hier kun je dan weer verder klikken als je weet welk profiel voor jouw auto het beste is.

Kom je niet uit dan kun je met ons chatten, bellen of mailen en we geven je Gratis advies