Wat is Bandensupermarkt?

Bandensupermarkt.nl is een webshop waar u autobanden kunt kopen. Autobanden voor personenwagens, bestelwagens, campers en caravan’s.

Wij leveren banden van alle bekenden bandenfabrikanten. Het zijn de Premium-merken, maar ook de Quality-merken en enkele Budget-merken.

In onze webshop staan alle banden die op dat moment beschikbaar zijn. Staat uw band er niet bij in onze voorraad dan kunnen we deze misschien toch leveren. Staar dan een mail naar info@bandensupermarkt.nl met daarin de maat en/merk en aantal wat u zoekt. We gaan dan buiten ons eigen magazijn kijken of we de band kunnen regelen. Nee verkopen doen we bijna nooit omdat we via vele kanalen aan banden kunnen komen. Maak gebruik van ons bandennetwerk.

Noord Zweden met Gislaved

Paul Zweden

Sevilla met TOYO Tires

Circuit Vallelunga met Vredestein

Paul Rome

Waarom Bandensupermarkt?

Achter Bandensupermarkt.nl staan specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in de banden-branche. De specialisten van Bandensupermarkt.nl hebben in die 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse bandengroothandels door heel Nederland en kennen de markt als geen ander. Door een groot aantal van onze contacten kopen wij vaak zeer gunstig in, hebben we contact met alle bandenfabrikanten en weten welke nieuwe type banden binnenkort op de markt verschijnen. Ook kunnen we een zeer gedegen advies geven over welke banden op uw auto gemonteerd mogen worden. Hierboven een paar foto’s van Paul Hoven, de oprichter van Bandensupermarkt. Deze foto’s zijn genomen in Rome tijdens het testen van nieuwe Vredestein banden, in Sevilla met Toyo Tires en in Noord-Zweden met Gislaved. Zo is hij al op veel plaatsen in Europa geweest met diverse fabrikanten tijdens de introductie van nieuwe banden.

Dit is waarom Bandensupermarkt.nl beter is dan veel andere bandenaanbieders die alleen maar banden proberen te verkopen tegen een lage prijs. Banden verkopen is een vak wat je niet zomaar even doet. Dit kost jaren aan praktijkervaring, zelf banden vastpakken, banden ruiken en zwarte handen krijgen.

Veel garagebedrijven en bandenservicebedrijven maken ook gebruik van de kennis die wij bij Bandensupermarkt.nl hebben, waarom u dan niet? Neem een kijkje in onze webshop of neem vrijblijvend contact.

Welke merken verkoopt Bandensupermarkt?

De Premium-merken zijn de bekende zoals BridgestoneContinentalDunlop, GoodyearHankookMichelinPirelli en Yokohama.

Quality-merken zijn BFGoodrichFirestoneFuldaKleber, Uniroyal en Vredestein.

Dan nog enkele Budget-merken zoals Atlas, Imperial, Minerva, Roadstone en Wanli.

Kortom voor ieder budget zijn er banden beschikbaar. Er zijn nog veel merken beschikbaar echter die staan nog niet in onze webshop. Op korte termijn zal er ook een pagina zijn met Licht-metalen velgen en daar is dan ook meteen weer extra banden voorraad te koop.

Merken die we ook kunnen leveren zijn: BarumCooperDebicaFalkenKumhoMatadorNankangNexenNokianSAVATOYO en Yokohama.
De meeste merken hebben naast zomerbanden ook winter- en allseasonbanden beschikbaar.

Hoe zijn de prijzen van Bandensupermarkt?

Wij werken met dagprijzen omdat we de markt dagelijks volgen. Daarom bent u zeker van een scherpe prijs.

Er zijn zoveel aanbieders die verschillende prijzen hanteren. Dit proberen we zo goed als mogelijk te volgen en hierop onze prijzen aan te passen.

Het voordeel van Bandensupermarkt.nl is dat wij prijzen tonen waarvoor u de banden bezorgd krijgt. Er komen dus geen kosten of belastingen meer bij.
In onze prijzen zit het transport, de BTW en ook de Afvalbeheersbijdrage.