CrossClimate SUV

Michelin CrossClimate SUV

V-vormig profiel

V-vormig profiel CrossClimate

Rubbersamenstelling

Rubbersamenstelling

CrossClimate SUV

Deze nieuwste allseason band van Michelin is speciaal voor SUV’s. Ook hier geldt weer Michelin’s slogan “Altijd veilig , van nieuw tot versleten, in alle weersomstandigheden”.

Deze band is gemaakt voor hoofdzakelijk weggebruik en af en toe off-road. De band is voorzien van M+S-codering en uiteraard 3PMSF certificering.

Waarom kiezen voor CrossClimate SUV?

Deze allseason band is aangepast aan je SUV. De band heeft uitstekende prestaties op droog wegdek. De band heeft meer grip en is daarom veiliger. Door de Evergrip-Technologie is de band zelfs veilig als deze is versleten.

Hoe is de band gemaakt?

De band is gemaakt met een mix van verschillende soorten rubber en een specifieke bandconstructie. Hierdoor is er goede grip onder alle weersomstandigheden. Ook het brandstofverbruik is met deze banden gunstig. Ook off-road is deze band goed in het gebruik door een combinatie van een stugge zone in de wang en een dubbel karkas. Verder heeft de band door een combinatie van een uniek V-vormig profiel met 3D zelfblokkerende  lamellen, uitstekende prestaties op droog wegdek, goede grip in de sneeuw en een lange levensduur.