Pirelli™ AllSeasonbanden

Pirelli AllSeasonbanden

Pirelli  maakt AllSeasonbanden voor bijna alle wagens die er zijn. Er zijn banden voor personenwagens en bestelwagens, maar ook voor SUV’s en 4×4 voertuigen is er veel keuze.

De banden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor het voertuig waarvoor ze gemaakt worden. Belangrijk is dus om het juiste profiel voor je auto te kiezen om een goede combinatie te krijgen en dus veel rijplezier. Pirelli is een Premium merk wat ook veel onder nieuwe auto’s gemonteerd wordt als Eerste Montage (OE). De banden worden in samenwerking met de autofabrikant gemaakt en voldoen aan de eisen van de auto maker. In de technische omschrijving kun je deze OE-banden terug vinden met de juiste codering de op de zijkant van de band staat.

Naast de winterbanden zijn er ook pagina’s over Pirelli Zomerbanden en Pirelli Winterbanden.

Van alle banden volgt een eigen pagina met uitgebreide informatie over de profielen en technische eigenschappen.

Tweede webshop

Naast deze webshop hebben we een tweede webshop de AutoMaterialenSupermarkt. Hier kun je naast diverse auto-onderdelen ook terecht voor banden & velgen. Het aanbod en prijzen is anders dan in deze webshop, omdat die voorraad overal in Europa kan liggen bij de grotere bandengrossiers.  Dus zie je de band die je zoekt niet bij deze webshop klik dan naar de AutoMaterialenSupermarkt. Vergelijk ook vooral de prijzen, misschien is de prijs daar wel gunstiger. Qua levering kan het bij de AutoMaterialenSupermarkt iets langer duren omdat de voorraad door heel Europa ligt. Maar vaak is ook hier de levertijd 1 á 2 werkdagen. Bij iedere band wordt de verwachte leverdatum aan de ruime kant weergegeven, het kan dus alleen maar meevallen.

Premium bandenmerk Pirelli uit Italië
homepage ams

8 maten in 15 inch

13 maten in 16 inch

16 maten in 17 inch

6 maten in 18 inch

1 maat in 20 inch

1 maat in 18 inch

7 maten in 19 inch

12 maten in 20 inch

10 maten in 21 inch

6 maten in 22 inch

1 maat in 23 inch

Pirelli Scorpion Verde AllSeason™

1 maat in 15 inch

4 maten in 16 inch

11 maten in 17 inch

24 maten in 18 inch

21 maten in 19 inch

20 maten in 20 inch

9 maten in 21 inch

2 maten in 22 inch

6 maten in 16 inch

7 maten in 17 inch

4 maten in 18 inch

1 maat in 19 inch

2 maten in 20 inch