fbpx

Pirelli Autobanden

Pirelli is een industrieel bedrijf in Milaan te Italië. Het meest bekend is dit merk om zijn autobanden, maar ze maken ook hoogspanningskabels.

Van alle banden die Pirelli maakt gaat een kwart naar fabrikanten van auto’s, driekwart is voor de vervangingsmarkt. De belangrijkste markten zijn Europa en Zuid-Amerika.

Premium bandenmerk Pirelli uit Italië

Pirelli Autobanden wat zijn dat?

Pirelli is een bandenmerk dat banden maakt voor alle types auto’s. Van personenwagen, bedrijfswagens tot SUV’s en 4×4 voertuigen. Zowel in zomerbanden als winterbanden en AllSeasonbanden.
Ze zijn er voor de snelle sportwagen, maar ook voor de gezinsauto is er een perfecte band. Als je een band zoekt die kwalitatief zeer goed is, dan is Pirelli je band. Dit is Premium kwaliteit.

Pirelli banden hebben een zeer goede grip op zowel droog- als nat wegdek. Ze hebben een zeer korte remweg en ook het stuurgedrag is zeer precies. Ze scoren zowel een gunstig brandstofverbruik, als een goed kilometerrendement. Kortom een perfecte band. Bij Bandensupermarkt  ook nog voor een zeer goede prijs.

Wil je meer weten over hoe je banden besteld uit onze webshop lees dan het blogartikel: “Hoe kies ik de juiste band?

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 45 reviews.