KLEBER

Kleber denkt elke dag aan jou

Kleber is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Frankrijk. Net als BFGoodrich is het een merk wat onder de vlag van Michelin op de Nederlands markt wordt gebracht.

Kleber heeft een eigen mascotte die inmiddels zeer bekend is namelijk de boxer. Hiermee zijn door de jaren heen talrijke reclamecampagnes gemaakt.

Het merk maakt vele verschillende banden in zomer-, winter- en Allseasonbanden. Voor ieder voertuig zijn er banden beschikbaar.

Kleber logo

Wat is Kleber?

Kleber is een bandenmerk dat banden maakt voor alle types auto’s. Van personenwagen, bedrijfswagens tot SUV’s en 4×4 voertuigen. Zowel in zomerbanden als winterbanden en AllSeasonbanden.

Ze zijn er voor de snelle sportwagen, maar ook voor de gezinsauto is dit een perfecte band. Als je een band zoekt die betaalbaar is, maar toch met premium kwaliteiten dan ben je bij Kleber aan het juiste adres.

De banden hebben een zeer goede grip op zowel droog- als nat wegdek. Ze hebben een zeer korte remweg en ook het stuurgedrag is zeer precies. Ze scoren zowel een gunstig brandstofverbruik, als een goed kilometerrendement. Kortom een perfecte band voor zijn geld.

Kleber bandenprogramma

Zomer: zeker 294 referenties
Winter: zeker 94 referenties
AllSeason: zeker 107 referenties

Personenwagen;

Bestelwagen;

4×4 en SUV;

Boxer, de mascotte

De boxer is al sinds 1971 de mascotte van merk. Hij wordt duidelijk gekoppeld aan de kwaliteiten van de band. De kenmerken van een boxer passen perfect bij de banden Kleber. Robuust, gespierd, soepel, mobiel, snel en trouw. De boxer is er altijd in vele vormen geweest in reclame-uitingen. Zoals knuffeldieren en USB-sticks.

Kleber is een Quality merk banden dat onder de vlag van Michelin wordt verkocht. Net als BFGoodrich is dit één van de vele merken die door Michelin op de markt gebracht worden. Verder zijn ook Tigar en Kormoran merken die ze in hun portfolio hebben.

Wil je meer weten over hoe je banden besteld uit onze webshop lees dan het blogartikel: “Hoe kies ik de juiste band?

Zomerbanden

Viaxer voor Personenwagens

Dynaxer HP3 voor Personenwagens en SUV’s

Dynaxer HP4 voor Personenwagens en SUV’s

Dynaxer UHP voor SUV’s

Transpro voor Bestelwagens

Winterbanden

Krisalp HP2 voor Personenwagens

Krisalp HP3 voor Personenwagens en SUV’s

Transalp 2 voor Bestelwagens

AllSeason banden

Quadraxer voor Personenwagens

Quadraxer-2 voor Personenwagens en SUV’s

Citilander voor SUV’s

Transpro 4S voor Bestelwagens