fbpx

Bridgestone Autobanden

Japanse klasse:

Dit Japanse bandenmerk Bridgestone Autobanden is opgericht in 1931 door Shojiro Ishibashi. Het is de vertaling van het woord Ishibashi wat “stenen brug” betekent.

Bridgestone is een bandenmerk dat banden maakt voor alle types auto’s. Van personenwagen, bedrijfswagens tot SUV’s en 4×4 voertuigen. Zowel in zomerbanden als winterbanden en AllSeasonbanden.
Ze zijn er voor de snelle sportwagen, maar ook voor de gezinsauto is dit een perfecte band. Als u een band zoekt die kwalitatief zeer goed is, dan is Bridgestone uw band. Dit is Premium kwaliteit.

Premium bandenmerk uit Japan Bridgestone

Bridgestone Autobanden

Bridgestone autobanden hebben een zeer goede grip op zowel droog- als nat wegdek. Ze hebben een zeer korte remweg en ook het stuurgedrag is zeer precies. Ze scoren zowel een gunstig brandstofverbruik, als een goed kilometerrendement. Kortom een perfecte band. Bij Bandensupermarkt ook nog voor een zeer goede prijs.

Activiteiten van Bridgestone.

Bridgestone is een OE-leverancier aan de volgende automerken: Porsche, VW, Ford, BMW, Mercedes, General Motors, Peugeot, Citroen, Renault, Toyota en Fiat. Ook is men een pionier in Run Flat technologie, en ook hier een belangrijk leverancier aan automakers.

Daarnaast een leverancier aan de agrarische markt met Firestone.
Een leidende maker van motorfietsbanden.
Ook een leidende leverancier in de truck en bus markt, als leverancier aan Mercedes, Renault, Volvo, Scania, Man, Daf en Iveco.

Dit na Michelin, Goodyear en Continental.

Deze banden zijn makkelijk online te bestellen in onze webshop. U zoekt uw bandenmaat, voert deze in en u krijgt de resultaten. Kies welk merk en type uw voorkeur heeft, betaal online en de bestelling is klaar.

De waardering van bandensupermarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 45 reviews.