Advies nodig? 085-0201856

Alpin 6

Logo Alpin 6

Wat is dit voor een band?

Michelin Alpin 6 is een winterband voor middenklasse personenwagens. Deze band biedt veel veiligheid onder winterse omstandigheden. Hij blijft goed presteren van nieuw tot dat de versleten is. Dit is de nummer 1 in remmen op sneeuw ook in versleten staat. Ook is hij nummer 1 bij acceleratie en trekkracht op sneeuw. De band heeft een uitstekende levensduur.

Technologie.

De Michelin Alpin 6 heeft een opkomend en breder worden groeven als de band slijt. De band heeft een meer-laagse loopvlakcompound. Door Traction booster compound verbetert de grip op sneeuw als de band slijt.

De afmetingen waarin deze band gemaakt wordt zijn;
Breedte: 185 t/m 225
Hoogte: 65 t/m 40
Inchmaat: T, H en V

En zo ziet de band eruit.

Alpin 6 plat Loopvlak Alpin 6 Profiel Alpin 6

 

 

Pilot Alpin 5

Pilot Alpin 5

Wat is dit voor een band?

Michelin Pilot Alpin 5 is de winterband voor middenklasse en grotere personenwagens met hoge prestaties. Deze band biedt veiligheid ongeacht de winterse weeromstandigheden. Beter weggedrag bij regen en sneeuw. Beter brandstofverbruik door verlaging van de rolweerstand. Gehomologeerd door Mercedes, Audi en BMW.

Technologie.

De band heeft een richtingsgebonden profiel en geeft uitstekende prestaties op droog, nat en besneeuwd wegdek. Deze band heeft ook Premium Touch design op de gehele zijwand . Dit geeft een fluweel effect op de buitenkant.

De technische gegevens van deze band;
Breedte: 205 t/m 335
Hoogte: 55 t/m 25
Inchmaat: 17 t/m 21
Snelheidssymbool: H, V en W.

En dit zijn enkele foto's van de band.

Loopvlak Pilot Alpin 5

X-Ice

Logo X-Ice

Wat is dit voor een band?

Michelin X-Ice is een winterband speciaal voor extreme winterse omstandigheden. Deze band is niet "gespijkerd", maar geeft veel veiligheid onder extreme omstandigheden. Nummer 1 in remmen op ijs. Kortere remafstand en een goede motriciteit op sneeuw. Gaat gemiddeld 25.000 km langer mee dan zijn concurrenten. De band is er ook in X-Ice North uitvoering en dan kan de band wel bespijkerd worden. Dit is speciaal voor de Scandinavische landen.

Technische gegevens van deze band;
Breedte: 155 t/m 255
Hoogte: 70 t/m 40
Inchmaat: 13 t/m 19
Snelheidssymbool: T en H.

Zo ziet de Michelin X-Ice eruit.

Profiel X-Ice

preloader