Advies nodig? 085-0201856

Citilander

Profiel Citilander

Wat is de Citilander voor een band?

Citilander is een vierseizoenenband van Kleber voor SUV's. Door deze band is het rijden het hele jaar door veilig. Het karkas van de band is 20% sterker dan van personenwagenbanden. Door toepassing van brede groeven in de lengte wordt het water zeer goed afgevoerd en wordt de kans op aquaplaning beperkt.

De Citilander heeft een profiel met veel groeven in de lengte en ook zijwaarts. Hierdoor heeft de band uitstekende trekkracht op alle soorten ondergrond. 

Ook heeft de band de 3PMSF markering en M+S markering. Hierdoor kan er het hele jaar mee gereden worden. Het diepe profiel van de band staat garant voor een lange levensduur.

Technische gegevens;
Breedte: 205 t/m 265
Hoogte: 70 t/m 50
Inchmaat: 15 t/m 18
Snelheidssymbool: H en V.

Zo ziet de Citilander er uit.

Kleber citilanderProfiel Citilander

 

Quadraxer 2

Quadraxer 2

Wat is de Quadraxer 2 voor een band?

Quadraxer 2 is een vierseizoenenband van Kleber voor personenwagens. Deze band heeft Labelklasse B voor rijden op nat wegdek. Door brede dwarsgroeven en een richtingsgebonden V-profiel zorgen voor een zeer goede waterafvoer. Hierdoor is de kans op aquaplaning sterk verkleind. 

De band heeft 3PMSF-certificering en M+S aanduiding. De nieuwe richting van de lamellen zorgt voor goed optrekken, versnellen en ook goed remmen.

Technische specificaties;
Breedte: 165 t/m 245
Hoogte: 60 t/m 35
Inchmaat: 15 t/m 19
Snelheidssymbool: T, H, V en W.

Transpro 4S

Transpro-4S

Wat is de Transpro 4S voor een band?

Transpro 4S is een vierseizoenenband van Kleber voor bestelwagens. De band zorgt voor een verminderd brandstofverbruik door Labelklasse C voor brandstofefficiëntie. Doordat het een Allseasonband is hoeft de band niet meer twee keer per jaar gewisseld te worden. Dit bespaart toch geld en tijd.

De Transpro 4S heeft 3PMSF-certificering en heeft M+S markering. De prestaties op sneeuw zijn nog beter dan de Transalp 2 winterband.

De band heeft B-klasse voor remmen op nat wegdek. Hierdoor is het één van de beste in zijn soort. Door de vele groeven in het profiel is de waterafvoer perfect.

Het veiligheidsniveau van de band is even goed als dat van een zomerband en beter dan dat van een winterband voor bestelwagens.

Technische gegevens;
Breedte: 185 t/m 235
Hoogte: 75 t/m 60
Inchmaat: 15 en 16
Snelheidssymbool: R, T en H.